Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Hafta sonu için plan yapacak olan vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Geçtiğimiz hafta bol yağışlı geçen günlerin ardından bu hafta sıcaklıklar yükselmeye başlamış ve sıcaklıklar mevsim normallerine dönmüştü. Peki, hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerinde yağış gözüküyor mu? Tüm detaylar haberimizde...

Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?
01 Nisan 2016 Cuma 11:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugün yurtta az bulutlu bir hava etkili olacak. Yarın Karadeniz bölgesinde bulutların görüleceği ancak yurdum kalanında mevsim normallerinde sıcaklıkların görüleceği ön görülüyor. Pazar günü yurdun Doğu bölümlerinde yağışlı hava beklense de yurt genelinde sıcaklıkların artacağı belirlendi.

İSTANBUL’DA HAFTA SONU HAVA DURUMU

Bugün az bulutlu bir havanın görüldüğü İstanbul’da en düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak. Hafta sonunun sıcak geçeceği İstanbul’da yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta sonu İstanbul’da az bulutlu bir hava etkili olacak. Yarın en düşük sıcaklığın 11 derece, en yüksek sıcaklığın ise 17 derece olacağı İstanbul’da sıcaklıkların giderek düşeceği ön görülse de soğuk havanın etkisi hissedilmeyecek. Pazar günü en düşük sıcaklığın 8 derece, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olacağı İstanbul’da hafta sonu için plan yapacak olanlar için oldukça güzel bir hava durumu görülüyor.

ANKARA’DA HAFTA SONU HAVA DURUMU

Bugün az bulutlu bir havanın etkili olması beklenen Ankara’da en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 20 derece olarak belirlendi. Sıcaklıkların yükseldiği başkentte ilerleyen günlerde sıcaklıklar 21 derecenin üzerine çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta sonu Ankara’da parçalı bulutlu ve sıcak bir hava etkili olacak. Cumartesi günü en düşük sıcaklığın 7 derece, en yüksek sıcaklığın ise 20 derece olarak belirlendiği başkentte Pazar günü sıcaklıklar biraz düşse de sıcak hava yine de etkisini hissettirecek. Yapılan tahminlere göre Pazar günü Ankara’da en düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak.

İZMİR’DE HAFTA SONU HAVA DURUMU

İzmir’de bugün az bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklıkların 20 derecenin üzerine çıktığı İzmir’de bugün en düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise 23 derece olarak belirlendi. Hafta sonu daha da sıcak olacak olan İzmir’de hava durumu dışarıda plan yapmak isteyenler için ideal bir kıvamda.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta sonu İzmir’de az bulutlu bir hava etkili olacak. Hafta sonu sıcaklıkların 20 derecenin üzerinde olacağı İzmir’de Cumartesi günü en düşük sıcaklık 12 derece, en yüksek sıcaklık ise 24 derece olacak. Yapılan tahminlere göre Pazar günü daha sıcak olması beklenen İzmir’de en düşük sıcaklık 12 derece, en yüksek sıcaklık ise 25 derece olacak.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.