Hakan Şükür'ün villasına baskın!

FETÖ soruşturmasında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve firari olan eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür'ün el konulan villasına ihbar üzere arama yapıldı.

Hakan Şükür'ün villasına baskın!
16 Ağustos 2016 Salı 11:56

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan FETÖ soruşturması kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan Hakan Şükür'ün Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan villasında arama yapıldı.

Elde edilen bilgilere göre, Kandıra'nın Babaköyü-Melensu hattında yanmış halde FETÖ’ye ait gazete, cd, kitap, LYS sınav kağıtları ile telefon fihristlerini içeren doküman bulan vatandaşların jandarmaya haber vermesi üzerine Sakarya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün el konulan villasında jandarma ekiplerince arama yapıldı.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılan dokümanları toplayarak kayıt altına aldı.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.