Halep'ten tahliye edilen kişi sayısı açıklandı

Halep'te yaşayan insanlar bu sabah saatlerine kadar otobüs ve minibüslerden oluşan üç konvoyla tahliye edildi. Türkiye sınırına getirilen kişi sayısının kaç olduğu da açıklandı.

Halep'ten tahliye edilen kişi sayısı açıklandı
16 Aralık 2016 Cuma 11:11

Halep'e gelen 3 tahliye konvoyu ile Türkiye sınırında bulunan İdlib'e getirilen kişi sayısının 7 bin 500'e ulaştığı açıklandı.

Esed rejim ordusu ve rejim yanlısı terörist gruplarının kuşatması altında bulunan doğu Halep'ten tahliyeler gece boyunca devam etti. Sabaha kadar muhaliflerin kontrolünde otobüs ve minibüslerle yapılan tahliyelerin ilki gündüz diğer ikisi ise gece saatlerinde harekete geçti. Tahliye edilen kişiler  Hatay'ın karşısına denk gelen İdlib'e getirildi. Tahliyelerde yüzden fazla yaralıda bulunuyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.