Hangi illerde eğitime ara verildi? 03 Ocak 2017 Salı kar tatili haberleri

Kar yağışı yurdun doğusunda etkili oluyor. Peki okullar tatil mi, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari ve Van'da yarın okullar tatil olacak mı? Kar tatili ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.

Hangi illerde eğitime ara verildi? 03 Ocak 2017 Salı kar tatili haberleri
02 Ocak 2017 Pazartesi 21:20

Kar yağışı ve buzlanma yurdu etkisi altına aldı. Yurdun birçok yerinde görülen etkili kar yağışı eğitime engel oluyor. Peki hangi illerde eğitime ara verildi? İl ve İlçelerde 3 Ocak 2017'de okulların tatil edilme haberlerine ulaşabilirsiniz. Eğitime ara verilen iller listesi kamusaati.com adresimizde. 


03 Ocak 2017 Kar tatili olan illerimiz


Meteorolojiden alınan verilere göre bazı illerimizde etkili kar yağışı ve don olayı bekleniyor. Yüzbinlerce öğrenci ise okullarının tatil olup olmayacağını merak ediyor. Konya, Karaman, Niğde'de okullar henüz tatil olmadı. Kar tatili ile ilgili MEB ve Valilik açıklamaları yapıldığında, haberimizden öğrenebileceksiniz. 

KONYA

Konya'nın Ahırlı ve Seydişehir ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime salı günü ara verildi.   

MERSİN

Mersin’in Gülnar ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede bulunan 18 ilkokul, 14 ortaokul ve 5 lisede eğitim gören öğrenciler için 1 gün tatil kararı aldıklarını söyledi.



Özellikle yurdumuzun Güneydoğu bölgesinde etkili kar yağışı bekleniyor. Van, Bingöl, Muş ve Hakkari'de eğitim gören öğrenciler Valilik ve İl MEM'lerde yapılacak açıklamayı bekliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.