Haşim Kılıç'tan Meral Akşener'in partisine katılacağı iddialarına cevap

Anayasa Mahkemesi’nin eski Başkanı Haşim Kılıç'ın Meral  Akşener liderliğindeki parti ile görüşme halinde olduğu iddiasına son nokta konuldu.

Haşim Kılıç'tan Meral Akşener'in partisine katılacağı iddialarına cevap
17 Ağustos 2017 Perşembe 15:16

Anayasa Mahkemesi’nin eski Başkanı Haşim Kılıç, Meral  Akşener ve Ümit Özdağ liderliğinde yürütülen yeni parti ile görüşme halinde olduğu iddialarına yönelik yalanlama haberi geld. 

Kılıç, iddiaya yönelik “Şahsımın yeni kurulmakta olan bir parti ile görüşme halinde olduğunu ifade eden haberlerin gerçekle ilişkisi bulunmamaktadır.” diye konuştu. 

Eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Meral Akşener'in ekim ayında kuracağını açıkladığı yeni partide yer almayı kabul ettiği iddialarına yanıt vermiş, "Diyanet işleri başkanlarının siyasete girmesini doğru bulmuyorum" demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.