HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, savcılıktan çağrıldı

Dokunulmazlıkların kaldırılmasından sonra HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ifade vermesi için savcılıktan çağrıldı.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, savcılıktan çağrıldı
30 Haziran 2016 Perşembe 15:23

Dokulmazlıkların oy birliği ile kaldırılmasının ardından fezlekeler savcılığa ulaştı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermesi için savcılığa çağrıldı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün Demirtaş’a soruşturma kapsamında talimatla ifade vermesi için bildirimde bulunurken HDP Eş Başkanı Demirtaş daha önce alınan karara uyarak gitmeyeceğini dile getirdi.

İfade verilmek için HDP Milletvekilleri Dirayet Taşdemir ve Bedran Öztürk de çağrıldı. Daha önce ise HDP'nin Muş milletvekilleri Ahmet Yıldırım ve Burcu Çelik Özkan ifadeye çağrılmıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.