HDP'li Figen Yüksekdağ'ın yerine gelecek isim

Hem milletvekilliği hem de partiliği düşürülen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın yerine geçecek olan HDP'li isimle ilgili iddialar dolanmaya başladı. İşte iddia edilen yer alan isim...

HDP'li Figen Yüksekdağ'ın yerine gelecek isim
04 Mayıs 2017 Perşembe 10:47

Geçtiğimiz günlerde hem vekilliğin hemde partiliği düşürülen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın yerine gelecek olan isim için arayışlar başladı. İddia edilen isim ise  HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu.

Yüksekdağ'ın yerine seçilmesi planlanan ismin  kadın, sol siyasetten gelen bir isim olacağı konuşuluyor. Sadece bu koşullar değil ayrıca seçilen ismin TBMM'deki faaliyetlere katılması içinde milletvekili olması isteniyor. 

Aranan kriterlere uyan ismin ise HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu olduğu düşünülmeye başlandı. 

Edinilen bilgiye göre HDP milletvekilleri ve parti meclisi üyelerinin katılımıyla 6-7 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak toplantılarda yeni eş genel başkanın kim olması gerektiği konusu masaya yatırılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.