İhraç edilen 24 öğretmene yönelik FETÖ soruşturması

KHK ile meslekten ihracı yapılan ve Bylock kullandığı iddia edilen 24 eski öğretmen, FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edildi.

İhraç edilen 24 öğretmene yönelik FETÖ soruşturması
24 Mart 2017 Cuma 11:36

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılanlar için operasyon yapıldı. Kanun Hükmündeki Kararnameyle (KHK) kapatılan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği üyesi olan, meslekten ihraç yapılan ve terör örgütünün haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddia edilen 24 öğretmen gözaltına alındı. Firari bulunan şüpheliler içinse yakalama çalışmaları devam ediyor.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 24 eski öğretmen  Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.