İmamoğlu’nun makam aracı şovu fiyasko çıktı !!!

İBB'deki hizmet araçları üzerinden algı operasyonu yapan Ekrem İmamoğlu İdda ettiği 1800 civarı Makam Aracını ortaya çıkaramayıp iddası boş çıkınca Türkiye'ye Rezil oldu, Chp’li Barış Yarkadaş makam araçları ortaya çıkmayınca rezil olan İmamoğlu'na destek için Televizyon programında yaptığı açıklama Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımını unutunca ile Birkez Daha Türkiye'ye Rezil oldular, AK Parti'den, İBB'deki hizmet araçları üzerinden algı operasyonu yapan Ekrem İmamoğlu ve ekibine matematik dersi, Diyarbakır'daki anaların feryadını susturmak ve Kaftancıoğlu’nun paçasını kurtarmak için Yenikapı’da araç israfı var diye iftira attınız, "Susamam" deyip algıyı kaydırdınız. Sorun susmanız veya susmamanız değil haksızlığa susup haksızca konuşmanız, Detaylar Haberimizde..

İmamoğlu’nun makam aracı şovu fiyasko çıktı !!!
Admin
Admin
09 Eylül 2019 Pazartesi 00:11

İmamoğlu’nun makam aracı şovu fiyasko çıktı

Yeni kapı sergisi bilakis hükümete yaradı, mükemmel hazırlanmış bir fiyasko

İmamoğlu’nun makam aracı şovu fiyasko çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yenikapı Miting Alanı'nda sergilediği makam aracı şovu fiyaskoyla sonuçlandı.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki seçimden önce idda ettiği 1800 civarı makam aracını getiremedi onun yerine İstanbullulara hizmet eden hizmet araçlarını getirerek gündemi değiştirmeye çalıtı bu sefer ihtiyaç fazlası dedi. Böylece İmamoğlu kendi kendini yalanlamış iddalarının boş olduğunu kabul etmiş sayıldı. Ayrıca Eski Genel Sekteri Dr. Hayri Baraçlı'ya ait olduğunu iddia ettiği ve yazlık, kışlık, baharlık olarak tanımladığı üç makam aracını da Yenikapı Miting Alanı'nda getiremedi!

Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki araçları, Yenikapı'daki İBB araçları diye yayınladılar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun vekili ve CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Aksu'nun, makam aracının da Yenikapı Miting Alanı'na çekildiği ayrıca gazetecilerin bu aracın plakalarını alması üzerine hemen arka görünmeyen kısımlara görevliler tarafından çekilmişti. Ekrem İmamoğlu'nun ihtiyaç fazlası çevirmesinden "İade edeceğiz" açıklaması yapılmıştı. Daha sonra sürekli tatillere çıktığında İstanbulu emanet ettiği vekili İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu'nun, 2010 model Mercedes S serisi 34 ER 5875 plakalı makam aracı kendisine verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. İmamoğlu Tarafından Şova dönüştürülmek istenilen yenikapıda Fiyasko ortaya çıkınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı İmamoğlu'nun talimatıyla; Vekili Aksu'nun makam aracının görüntülenmemesi için makam araçlarının sergilendiği alana barikat koyarak gazetecilerin girişini ve görüntü almasını yasakladı.

Ekrem İmamoğlu, Fiyaskoyla sonuçlanan yenikapı şovu sonrasında  söz konusu sözünü tutarsa Hüseyin Aksu'nun makam aracı kalmayacak.

Hüseyin Aksu'ya meclis üyesiyken İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarihinde ilk defa başkanlık makamının bulunduğu katta özel oda, sekreter ve makam odası ve makam arabası tahsis edilmişti.

34 ER 5875 plakalı Mercedes makam aracı CHP'li İBB Meclis Üyesi ve İmamoğlu'nun yardımcısı Hüseyin Aksu'ya ait. O araç da "işte saltanat göstergesi" diye Yenikapı'ya çekildi. Sözün bittiği yerdir bu! Türk siyaseti hiç bir dönem bu kadar rezil ve pespaye hale gelmedi!

AK Parti'den, İBB'deki hizmet araçları üzerinden algı operasyonu yapan Ekrem İmamoğlu ve ekibine matematik dersi

İMAMOĞLU, DR. HAYRİ BARAÇLI'NIN ÜÇ MAKAM ARACINI YENİKAPI MİTİNG ALANINA GETİREMEDİ

İmamoğlu, "Üç makam arabasıyla gezen, kendisini genel sekreter tanımlayıp devlet memuru olduğunu düşünen zavallılarla derdim var" iddiasında bulunmuştu.
Ekrem İmamoğlu,Seçimlerden önce sık sık dile getirdiği  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekteri Dr. Hayri Baraçlı'nın üç makam aracını da Yenikapı Miting Alanı'nda sergilenmesi için böyle bir araç olmadığı için iddası bo çıktığı için getiremediği dikkat çekti. İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı iken, Tamamen Boş ve gerçekleri yansıtmayan iddalarıyla İstanbullulara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Dr. Hayri Baraçlı'nın 3 arabasının olduğunu iddia etmiş ve "Bir genel sekreterin 3 arabası olur mu? Yazlık, kışlık, baharlık... Bakın bu israf" iddiasında bulunmuştu.

MAKAM ARACI OLARAK TANITILAN ARAÇLAR HİZMET ARAÇLARI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin idda ettiği özel makam araçalarını ortaya çıkaramayıp rezil olmamak için makam aracı olarak Yenikapı Miting Alanı'na getirdiği araçların hizmet aracı olması dikkat çekiyor. Evde Hizmet Bakım, soğutucu, servis, kamyonet ve minik turizm araçlarının, makam aracı olarak alana getirilmesi Halk tarafınca tepki toplamıştı.

Ekrem İmamoğlu’nun şovunu bozan ihale!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Makam Araçlarını Ortaya Çıkaramayan fiyasko İle Sonuçlanan Krizi fırsata çevirmeye çalışan İmamoğlu  ‘İhtiyaç fazlası araç var’ diyerek hizmet araçlarını Yenikapı’da sergiliyoruz diyen  Ekrem İmamoğlu’nun göreve geldikten yaklaşık bir ay sonra 16.7 milyona yeni araç kiraladığı ortaya çıktı. 24 Temmuz 2019 günü, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü 17.4 milyon yaklaşık maliyet ile ‘sürücüsüz araç kiralama’ ihalesi açtı. İhale sonucu İSKİ, bir oto kiralama şirketi ile 2 Ağustos 2019 günü sözleşme imzaladı. Sözleşmenin bedeli 16.7 Milyon lira olarak ilan edildi. Bu İddasıda elinde patlayan İmamoğlu ne yapacağını şaşırdı ve panikledi.

Sıkıştılar, rezil oldular ve dönüyorlar :) CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş: "Yenikapı'daki araçlar sözleşmesi bitmiş araçlar. Hizmet sözleşmesi bitmiş araçlar gönderilecek, diğerleri kullanılmaya devam edecekti ama twitterdaki iki hesap görüntüleri paylaştı ve gündem oldu"

Chp’li Barış Yarkadaş “Yenikapı’daki araçlar ayıklanacaktı,sözleşmesi bitenler gönderilecek devam edenler hizmete devam edecekti. Sosyal medyadaki bazı trol hesaplar erken paylaştı” dedi. ( ilk paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Paylaştığını Unuttu Olay tam bir komedi:)
Rezalet, skandal, kepazelik, artık ne dersiniz o sizin tercihiniz. İmamoğlu, göreve geldikten 1 ay sonra 16.7 milyona bir sürü araç kiralamış. Belgesi de ortada. Kim bilir, belki de Yenikapı'ya yığdıkları arasında onlar da var. Sahi, ne denir buna?

yeni kapı a haber ile ilgili görsel sonucu

Gezi Olaylarındaki Verdiğiniz Zararıda Paylaşın

Kaç gündür sosyal medya paylaşımlarına bakıyorum yani kapıya ibb nin israf deyip çektirdiği araçlara.bunu yapmak öksüz yetim hakkı deriz kamu malına ve israfa şiddetle karşıyız.aklıma gezi olaylarında yakılan 115 otobüs 36 polis otosu 45 ambulans çok sayıda sivil araçlar ve esnafın dükkanlarını yakıp yıkıldığı ve gezi olaylarında ekonomiye verilen 157 milyar dolar zarar.ve şuan sosyal medyada paylaşımlar yorumlar tavan yapmış.eğer gezi olaylarındada kamu araçlarına verilen zararları bizzat zarar verenlee alkışlamayıp yanında veya bizzat zarar verenlerin arasında olmayıp bugünki yeni kapıya çekilen araçlara olan tepkinizi verseydiniz o zaman samimiyetinize inanırdım.o zamanın imamoğluna sorarım sosyal medyada gezicilerin yanındayız diyerek boy boy sosyal medyada paylaşırken bu kadar kamu malına zarar vermek israf değilmiydi.en azından şuan yenikapıya çekilen araçlar yakılmadı duruyor kamununsa sat paraya çevir kiraliksa iade et.

Diyarbakır'daki anaların feryadını susturmak ve Kaftancıoğlu’nun paçasını kurtarmak için Yenikapı’da araç israfı var diye iftira attınız, "Susamam" deyip algıyı kaydırdınız. Sorun susmanız veya susmamanız değil haksızlığa susup haksızca konuşmanız.
Âni bir CB kararnamesi ile Yenikapı'daki araçlar bağlanır, hepsi satışa çıkar ve İBB'nin yeni araç alması yasaklanıp Ekrem Bey'e hassasiyetinden ötürü teşekkür edilirse ne olur?
İBB' nin hizmet araçlarını israf diye yenikapı’ya toplayanlar, Belediye otobüslerini Canan Kaftancıoğlu’nun duruşması için seferber etmişlerdi.
 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.