İsmail Koncuk'tan referandumda 'HAYIR'

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada referandumda 'hayır' diyeceğini belirtti.

İsmail Koncuk'tan referandumda 'HAYIR'
22 Ocak 2017 Pazar 10:39

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı referandumda anayasa değişikliğine HAYIR diyeceğini belirten bir açıklamada bulundu.

Koncuk: '' Ben kuvvetler ayrılığına inanan bir insanım. Kuvvetler birliğine ise asla evet demem, bu kendimi ve geçmişimi inkar etmem anlamına gelir. Bu düşüncem şu veya bu kişilere karşı olmak olarak da görülemez. Ülke geleceği için mevcut demokratik parlamenter sistemin ve kuvvetler ayrılığı üzerine inşa edilmiş sistemin daha da güçlendirilerek devamından yanayım. Bu benim şahsi kanaatimdir ve asla değişmez.'' dedi.
 

Genel Başkan Koncuk, sözünün arkasında olduğunu belirten ikinci bir açıklamada daha bulundu.

"Kimse, ağzımızdan yanlışlıkla çıktığını düşünmesin.İLKELİ, KARARLI VE CESUR SENDİKACILIĞIN TEK ADRESİ demiştik.Sözümüzün de, her zaman, hep birlikte arkasında olduk.Sözlerimizin arkasında durmamızı sağlayan, kıymetli, yiğit dava adamlarına teşekkürler.Bizleri hiç mahçup etmeyen, Alemlerin Sahibi Yüce Allah'a hamdolsun olsun."


aciklama.jpeg

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat atik - 7 yıl önce
başkanlıga hayır yaşasın demokrasi
Avatar
Misafir - 7 yıl önce
Sayın başkan bir sivil toplum kuruluşu olarak HAYIR diyerek sendikanızda bulunan EVET diyecek üyelerimize karşı biraz ayıp olmadı mı neticede siz TÜRKİYE nin Tüm kesimlerine hitap etmeniz gerekmiyor mu EVET diyen de HAYIR diyen de olacak saygı duymak lazım
Avatar
İtidal - 7 yıl önce
Sayın başkanın bu ifadesinden dolayı sendikadan istifa etmeyi bile düşündüm.Ama şimdilik erteledim.Benzer bir açıklama daha gelmez inşAllah.Sendika üyesi olup ya "evet" diyecek üyelerimizi unutmayınız.lütfen daha sorumlu davranışına.
Avatar
KAAN - 7 yıl önce
Türkiye başkanlığına Hayır ama Sayın Koncuk'un ebedi başkanlığına evet
Avatar
Tuba - 7 yıl önce
Başkanı kutluyorum. Bozkurtlara hayvan diyen, herturlu milliyetciligi ayaklar altına aldık diyen ,sayin bahceliye ve ulkuculere ağıza alinmiycak laflar sayan birine ülkenin tüm yönetimi herseyiyle verilirdi.
Avatar
HAKAN HAN - 7 yıl önce
Sayın Koncuk'un bir 25 yıl daha sendikanın başında rahatça durması için tabiki hayır.Keyf olsun pamuk yansın.Kendin çal kendin oyna