İsrail Taş Atanları Yakalayacak

Yahudi polis şefi Kudüs'te polis gücünü arttıracaklarını söyledi ve sebebini ekledi: "Taş atanlar yakalanacak"

İsrail Taş Atanları Yakalayacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Pazar gününden bu yana Mescid-i Aksa çevresinde Filistinlilere saldıran İsrail polisi çok sayıda kişiyi gözaltına almış, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olmuştu. Bölgedeki müslümanları Mescid-i Aksa'dan çıkarma hedefindeki İsrail polisi bu kapsamda çok sayıda operasyon gerçekleştirmişti.

Ses bombaları, sersemletici bombalar, gaz bombaları ve coplarla saldıran İsrail polisi Mescid-i Aksa içine yahudi yerleşimcileri almak istemişti. Buna taşlarla direnen Fİlistinlileri rehin alan İsrail polisi mescide girmiş ve halıları ateşe vermişti. 

Yaptığı saldırılarla tüm dünyanın gündemine yerleşen İsrai bölgedeki kendi güvenliğini de yeniden masaya yatırdı. Anadolu Ajansı'nın haberine göre İsrail Polisi Genel Müdür Vekili Bentzi Sau Kudüs polisine yeni kadroların açılacağını söyledi. Böylece yeni operasyonlarda taş atanların yakalanacağı vurguandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.