İstanbul Emniyetinde FETÖ operasyonu: 95 polis açığa alındı

İStanbul Emniyet Müdürlüğünde FETÖ soruşturması kapsamında içlerinde Çocuk Şube Müdürü Ünal Altıner'in de bulunduğu 95 polis görevden uzaklaştırıldı. Görevden uzaklaştırılan polis memurlarının kimlik ve silahlarına el konuldu.

İstanbul Emniyetinde FETÖ operasyonu: 95 polis açığa alındı
22 Ağustos 2016 Pazartesi 16:17

İStanbul Emniyet Müdürlüğü'nde FETÖ operasyonu yapıldı. Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde operasyon yapıldı. Soruşturma kapsamında 38'i rütbeli toplam 95 polis memuru açığa alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, aralarında rütbeli 95 polis memuru görevden uzaklaştırıldı. FETÖ soruşturması kapsamından içlerinde Çocuk Şube Müdürü Ünal Altıner'in de bulunduğu 33 amir, baş komiser, komiser ve 57 polis memuru olmak üzere toplam 95 kişi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğünün talimatı doğrultusunda görevden uzaklaştırıldı.

Görevden alınan polislerin silahları geri alınırken kimliklerine de el konuldu. FETÖ soruştumaları tüm ülke genelinde devam ediyor. Konu ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.
 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.