İstanbul Emniyeti’nde ilçe ve şube müdürleri belli oldu! İşte o isimler...

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in onayı ile 39 ilçe emniyet müdür ve 54 şube müdürlüklerine atama yapıldı. İşte o listede yer alan isimler...

İstanbul Emniyeti’nde ilçe ve şube müdürleri belli oldu! İşte o isimler...
02 Eylül 2018 Pazar 11:00

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın il içi atamaları yapmasının ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin de onayladı. Verilen onay sonrasında 39 ilçe emniyet müdür ve 54 şube müdürlüklerine atama yapılmış oldu. 

Atamaların yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcıları'nın görev dağılımı da belirlendi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Gökhan Nazlım oldu. İstihbarat, Organize, Mali Şube ve Kaçakçılık Şube Müdürleri ise görevlerine devam etmesi kararı alındı. 

Sabah'da yer alan habere göre Personel Şube Müdürlüğü'ne Gökhan Bambal atandı. Personel Şube eski Müdürü Ömer Kumlu ise Eyüp Sultan İlçe Emniyet Müdürü oldu. Medya - Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü Murat Çaykara yapıldı. Medya - Halkla İlişkiler ve Protokol eski Şube Müdürü Hüseyin Güleç ise Beykoz İlçe Emniyet Müdürü oldu. Atatürk Havalimanı Şube Müdürü ise Deniz Engin oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.