İstanbul merkezli FETÖ operasyonu-170 gözaltı kararı

FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 38 ilde düzenlenen operasyon sonucunda, örgüte mensup olduğu, ankesörlü ve sabit telefon hatları üzerinden "mahrem imamlarla" iletişime geçtiği iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan 170 şüpheliden 120'si yakalandı.

İstanbul merkezli FETÖ operasyonu-170 gözaltı kararı
24 Şubat 2018 Cumartesi 12:27

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen, muvazzaf, emekli ve ihraç edilen askerlerin de aralarında bulunduğu 170 kişiden 120'si gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 38 ilde düzenlenen operasyon sonucunda, örgüte mensup olduğu, ankesörlü ve sabit telefon hatları üzerinden "mahrem imamlarla" iletişime geçtiği iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan 170 şüpheliden 120'sinin yakalandığı öğrenildi.

Adliyeye getirilen 31 şüpheli, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.