İzmir'de nevruz öncesi dev operasyon! 61 gözaltı

İzmir'de nevruz öncesi büyük bir operasyon gerçekleştirildi. Bin 500 polise ve 2 polis helikopterinde destek verdiği operasyonda 61 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de nevruz öncesi dev operasyon! 61 gözaltı
15 Mart 2018 Perşembe 14:00

Nevruz öncesi uyuşturucu, asayiş ve terör olaylarını önlemek için İzmir'de operasyon yapıldı. Terörle Mücadele, Asayiş Şube, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Özel Hareket Şube Müdürlüğünden sorumlu 4 il emniyet müdür yardımcısı koordinesinde şüphelilerin bulunduğu adresler arandı. 

Sabah erken saatlerde Bayraklı ilçesine bağlı Onur Mahallesinin giriş ne çıkış noktalarını kapatılarak gerçekleştirilen operasyon Asayiş Şube Müdürü Seda Okur, Terörle Mücadele Şube Müdürü Akın Tan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kaan Coşkun’un idaresinde yapıldı. Bin 500 polise ve 2 polis helikopteri de havadan destek verdi.

Operasyonda, 4 narkotik dedektör köpeği yardımıyla evlerde arama da yapıldı. 

Operasyonda, biri asker kaçağı olduğu belirlenen 61 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 62 mermi, 8 ruhsatsız pompalı tüfek, 101 fişek, kılıç, döner bıçağı, 30 gram skunk, 155 gram esrar ile terör örgütü PKK/KCK’ya ait çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. 

Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.