Joe Biden Türkiye'ye geldi! İşte ilk mesajı

Türkiye'ye sabah saatlerinde gelen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, ilk durağı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret etti. Bıden buradan Türkiye'ye bir mesaj verdi.

Joe Biden Türkiye'ye geldi! İşte ilk mesajı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 13:36

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Türkiye'ye geldi. Biden, saat 10:30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanı'na özel uçak iniş yaptı. 

Türkiye ziyaretindeki ilk durağı olarak TBMM'ye giden Biden, ilk mesajınıda verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman'la görüşen Bıden meclisin darbe girişimi sırasında F-16'larla vurulan yerleri ziyaret etmesi sırasında 'Size güveniyoruz, demokrasiyi yayın' mesajını verdiği belirtildi.

Kahraman ile görüşmesini tamamlayan Bıden, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmek için Çankaya Köşkü'ne gitti.


 


Etiketler; #ABD #joe biden
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bizim demokrasiye bağlılığımız konusunda kimsenin icazetine ihtiyacımız yok. Ama size bir nasihatte bulunabiliriz. Ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün.