Kamu kurum ve kuruluşlarında boş ve dolu kadro değişikliği - Resmi Gazete'de...

30 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararlarında 'Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Alt Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar'a ilişkin düzenlemede yer aldı. Bakanlıkların boş ve dolu kadrolarda değişiklik yapıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında boş ve dolu kadro değişikliği - Resmi Gazete'de...
30 Temmuz 2017 Pazar 14:31

Bugün yayımlanan 30 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazete'deki Bakanlar Kurulu kararında kamu kurum ve kuruluşlara ait boş ve dolu kadrılarda değişiklikte yer aldı. 'Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Alt Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar'da"Kamu kurum ve kuruluşlarına ait kadrolardan: ekli (3) sayılı cetvellerde yer alan dolu kadrolardan dereceli ve ekli (4) sayılı cetvellerde yer alan boş kadrolardan sınıf, unvan ve derecelerde gösterildiği şekilde değiştirilmiştir" denildi. 

İşte Resmi Gazete'deki boş ve dolu kadrolarla ilgili karar:

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Alt Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.