Kamu Personel Sisteminin Değerlendirilmesi çalıştay tarihi belli oldu

Kamuda terfi sistemi, unvan değişikliği ve kamu personelinin değerlendirilmesi ile ilgili Bakan Mehmet Müzezzinoğlu'nun bahsettiği "Kamu Personel Sisteminin Değerlendirilmesi" çalıştayı tarihini açıkladı.

Kamu Personel Sisteminin Değerlendirilmesi çalıştay tarihi belli oldu
19 Ekim 2016 Çarşamba 22:07

Devlet Personel Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun bahsettiği "Kamu Personel Sisteminin Değerlendirilmesi" konulu çalıştayın tarihini açıkladı. Peki çaıştay ne zaman yapılacak? İşte detaylar.


DPB tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun katılımlarıyla 21-23 Ekim 2016 tarihlerinde Bursa’da “Kamu Personel Sisteminin Değerlendirilmesi” konusunda bir Çalıştay yapılacaktır. Çalıştay’ın birinci gününde konfederasyon, akademisyen ve bürokrasi temsilcilerinin katılımıyla bir Panel gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Çalıştay’ın ikinci gününde "Kamu Personel Statüleri", "Kamu Personel Alım Sistemi ile Personel Dağılımında Denge", "Kamu Personel Ücret Sistemi", "Kamu Personelinin Değerlendirilmesi, Ödül ve Cezalandırılması, Verimliliği, Esnek Çalışma", "Kamuda Terfi Sistemi, Unvan Değişikliği, Üst Düzey Yöneticilik", "Sosyal Nitelikli Atamalar" konularında sendika, bürokrasi, akademisyen, özel sektör ve sivil toplum temsilcilerinden oluşturulan alt grup çalışmaları ile mevcut sorunların analiz edilmesi, sorunlara çözümler önerilmesi, alternatif modellerin tartışılması hedefleniyor. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAD.Hüseyin - 8 yıl önce
Ne olacaksa olsun artık şuan kadro gelecek diye kimse işten çıkmak istemiyor, bunun farkında olan şirket daha fazla yükleniyor dayanacak ne sabrımız ne gücümüz kaldı. Ben sağlık personeliyim asgari ücretle çalışıyorum yol+yemek parası da verilmiyor her şeyi kendimiz ödüyoruz halimizi görenler bile isyan ediyor biz ne yapalım.Kaynak: Memurların Kaderini Belirleyecek Çalıştay Başladı