Kamu Saati terörü lanetliyor

Kamu Saati ailesi olarak Ankara'daki terör saldırısını kınıyoruz.

Kamu Saati terörü lanetliyor
18 Şubat 2016 Perşembe 00:41

 Terör hainliğini, alçaklığını bir kez daha gösterdi. Terör, bu kez de muhtemelen işinden çıkan, vazifesini yaparak kışlasından evine dönen, dersleri bittikten sonra okulundan evine, ailesine kavuşmak isteyenleri vurmak ve o şekilde ses getirmek istedi. Terörist bu, ne zaman, nerede ve kimi vuracağı belli olmaz. O yüzden terörün ve teröristin dini, imanı yoktur. Biz KAMUSAATİ.COM olarak her türlü terörü ve teröristi lanetliyoruz. 

Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. 

Unutulmamalı ki, bu millet bin yıldır birçok badireyi atlatmıştır. Bu çapulcu sürüsünün de üstesinden gelecektir. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Kamusaati.com


Etiketler; #kamu saati
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.