Kapatılan FETÖ'cü özel okul, yurt ve diğer kurumların listesi- (Güncel-Liste)

MEB, FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında kapatılan diğer kurumların listesini yayınladı. 667 sayılı KHK'ya göre kapatılan diğer kurumların listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte FETÖ'nün kapatılan özel okullar güncel haliyle birlikte ve diğer kurumlarının tam listesi ve isimleri haberimizde.

Kapatılan FETÖ'cü özel okul, yurt ve diğer kurumların listesi- (Güncel-Liste)
16 Ağustos 2016 Salı 14:01

Milli Eğitim Bakanlığı 667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Göre Kapatılan Özel Okul listesinin güncel halini yayınladı. FETÖ'ye finans ve destek sağlayan kurumların kapatılması süreci devam ediyor. MEB tarafından FETÖ terör örgütüne bağlı olan okullar, dersaneler ve diğer kurumlar OHAL sonrası çıkarılan 667 sayılı KHK'ye göre bir bir kapatıldı. Kararnameye göre kapatılan okulların listesi MEB tarafından daha önceden açıklanmıştı. MEB, KHK'ya göre kapatılan diğer kurumların listesini ise bugün paylaştı. Aşağıdaki tablodan kapatılan diğer kurumların listesini görebilirsiniz. 

Kapatılan okullarda okuyan öğrencilerin nakil işlemleri için İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.


FETÖ'cü Özel Okulların İsimleri için TIKLAYINIZ

FETÖ'cü Özel Yurtların isimleri için TIKLAYINIZ

Kurum Listesinin tamamına erişmek için TIKLAYINIZ


 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaynak - 8 yıl önce
milli eğitim sayfasında böyle bir liste yer almıyor ama ne kadar sağlıklı haber yazıyorsunuz anlamak güç
Misafir Avatar
Kaynak? - 8 yıl önce @Kaynak
http://ookgm.meb.gov.tr/www/duyurular/kategori/2 Al sana kaynak. Karalama yapmadan önce bir araştır istersen.