Karaman'daki cinsel istismarda bulunan öğretmen ateistmiş!

Karaman'da 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunan 54 yaşındaki sınıf öğretmeni Muharrem B. yaklaşık 600 yıla yakın hapis cezasıyla yargılanmak için dün hakim karşısına çıkarıldı. Karaman Valiliği dava için geniş güvenlik önlemi alındı.

Karaman'daki cinsel istismarda bulunan öğretmen ateistmiş!
21 Nisan 2016 Perşembe 11:24

Karaman'da 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunan 54 yaşındaki sınıf öğretmeni Muharrem B. yaklaşık 600 yıla yakın hapis cezasıyla yargılanmak için dün hakim karşısına çıkarıldı. Karaman Valiliği dava için geniş güvenlik önlemi alırken her türlü basın açıklaması, eylem ve gösterilerde yasaklandı.
Hakim’in "Cinsel taciz yaparken kucağına alıp oturtuyomuşsun, bunu nasıl inkar edebilirsin?" sorusuna cevap veren Muharrem B. "Çocuklar beni seviyorlardı. Kontrolsüz olarak fiziki anlamda bu sevgileri vardı. Üzerime atlıyordu. Bu konu hakkında çocuklar için aileleri uyardım. Ben önemli değilim, ben yapmam ama kötü niyetli insanlar çocuklara zarar verebilir' demiştim" şeklindeki cevap verdi.
508 yıla mahkum olan Muharrem B. mahkeme huzurundan yaptığı açıklamada, “İsmet İnönü tarafından temeli atılan İvriz Öğretmen Okulu’nda bir ateist olarak yetiştim. Devrimci gelenekten geliyorum, Kur’an-ı Kerim öğretmeni değilim” ifadelerini kullandı.


Etiketler; #karaman
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.