Kılıçdaroğlu'ndan Almanya'ya sert tepki

Almanya'ya CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da tepki gösterdi. Asla doğru bir karar olmadığına vurgu yapan Kılıçdaroğlu, herkesin düşüncelerini her yerde açıklayabilmesi gerektiğini savundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Almanya'ya sert tepki
03 Mart 2017 Cuma 12:00

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Almanya'da düzenlenecek olan toplantısının iptal edilmesine tepki gösterdi.

Herkesin her yerde düşüncelerini paylaşabilmesi gerektiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Asla ve asla doğru değildir." dedi.

Kılıçdaroğlu, Almanya'nın kararına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 2 milletvekili Almanya'da konuşacak, konuşmaları iptal edilmiş. Asla ve asla doğru değildir. Hem dünyaya demokrasi dersi verirsiniz hem bir partinin 2 bakanı konuşmak ister siz bu konuşmayı şu veya bu gerekçeyle yasaklarsınız. Asla doğru bulmuyoruz. Onlar da çıkmalı kendi düşüncelerini açıklayabilmeli. Herkes düşüncesini özgürce ifade edebilmelidir" 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.