Kilis'e roket atıldı!

Suriye'den atılan 3 roket mermisi Kilis kent merkezine düştü. Kilis'e roket mermisi düştü.

Kilis'e roket atıldı!
23 Ağustos 2016 Salı 12:41

Suriye'den atılan roketatar mermileri Kilis kent merkezinde patladı. Gaziantep Karkamış'a atılan havan mermilerinden sonra bugünde Kili'e roket mermileri atıldı. IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden atılan 3 roket mermisi, saat 11.45 sıralarında Kilis kent merkezine düştü. Mücahitler Mahallesi'ne düşen mermilerin patlaması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kilis'e daha önce atılan roketler nedeniyle 21 kişi yaşamını yitirmişti.

IŞİD'in kontrol ettiği Cerablus'tan dün akşam ve bugün sabah Gaziantep'in Karkamış ilçesine havan mermileri atılmıştı. Cami lojmanının bahçesine isabet eden roketler, can kaybı veya yaralanmaya neden olmadı. Düşen roketlerin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Bomba imha uzmanları havan mermisinin düştüğü bölgede inceleme yapıyor.

Sınırda konuşlanan Ordu birlikleri, 40'tan fazla top atışıyla havan mermilerine karşılık vermişti.


Etiketler; #roketatar #kili
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.