Konya'da TIR ile minibüs çarpıştı: 10 ölü 4 yaralı

Konya'da TIR ve minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi hayatını kaybederken 4 kişide yaralandı.

Konya'da TIR ile minibüs çarpıştı: 10 ölü 4 yaralı
10 Haziran 2016 Cuma 10:19

Konya'da bugün saat 08.30 sıralarında meydana gelen kaza Ereğli-Karapınar karayolu Hortu mevkiinde gerçekleşti. 42 EJB 02 plakalı TIR ile 63  S 1036 plakalı minibüs kafa kafaya çarpışması sonucunda ilk belirlemelere göre minibüste bulunan 7 kişi hayatını kaybederken 5 kişide yaralandı.

Kafa kafaya çarpışan tır ve minibüsün sürücüleri henüz belirlenemezken edinilen bilgilere göre yaşamını yitirenlerin sayısı 10'a yükselirken 4 kişinin yaralandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada minibüs sürücüsü Peltek ile Habip Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet (42), Ahmet (36), Hasan (46) ve Ömer Dedecan (50) ile kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi hayatını kaybetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.