Kurban pazarında kavga: 3 ölü 3 yaralı

Kurban pazarında silahlı kavga yaşandı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

Kurban pazarında kavga: 3 ölü 3 yaralı
29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:16

İzmir'de kurulan kurban pazarında akşam saatlerinde iki aile arasında silahlı kavgada 3 kişi ölürken 3 kişide yaralandı. 

Uzundere'de kurulan kurbanlık pazarına Sivas'tan gelen Göktaş ailesi ile aralarında husumet bulunan İzmir'deki Sorhun ailesi ile tartışma çıktı. Husumetler bulunan iki aile arasındaki tartışma silahların çekilmesi ile işler dahada büyüdü.

Silahlı kavgada 50 yaşındaki Neşat Sorhun, 41 yaşındaki Nurbay Sorhun, 30 yaşındaki Enver Sorhun, 27 yaşındaki Bekir Sorhun, 57 yaşındaki Sabri Sorhun ve 66 yaşındaki Mustafa Kırışkuzu'nun tabanca ile yaralanmasıyla olay yerinde olaya tanıklık eden vatandaşlar ambulans çağırdı. İlk müdahaleden sonra Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun hayatını kaybetti. Yaralılardan Bekir Sorhun, Sabri Sorhun ve Mustafa Kırışkuzu’nun ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Silahlı kavgada ölen 3 kişinin cenazesi inceleme yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken olay yerinde de polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kurban pazarındaki silahlı kavgaya tanıklık edenlerin fadesini alan polis Mehmet Göktaş, Osman Göktaş ve Hüseyin Göktaş’ı gözaltına aldı.Daha önce de Sivas'ta kavga eden aile için soruşturma başlatıldı.
 


Etiketler; #kurban
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.