LYS tercihlerine Twitter'dan tepki - Adaylar üniversite yerleştirme sonuçlarını bekliyor

Üniversite kazanmaya hayali kuran ve 2017 yılında tercih yapan adaylar, LYS tercih sonuçlarının açıklanmamasına Twitter'dan tepki gösterdi. Adaylar üniversite yerleştirme sonuçlarının bir an önce açıklanmasını bekliyor.

LYS tercihlerine Twitter'dan tepki - Adaylar üniversite yerleştirme sonuçlarını bekliyor
03 Ağustos 2017 Perşembe 19:40

LYS tercih sonuçları adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. Sonuçları çok merak eden adaylar Twitter'dan #LYSTercihleriAçıklansın hashtagı oluşturarak paylaşımlarda bulundu. Twitter'da en çok konuşulan ilk 10 arasında bulunuyor. Çok sayıda aday paylaşımı ile ÖSYM'ye tepki gösteriyor. En azından ÖSYM'nin tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bildirmeleri isteniyor.

Adaylar sürekli ÖSYM’nin sonuç açıklama sistemi olan sonuc.osym.gov.tr adresini ziyaret ediyorlar. Geçtiğimiz senelerde Ağustos'un 10'unda üniversite yerleştirme sonuçları açıklanmasına rağmen adaylar bugün açıklanmasını umut ediyor. 

İşte Twitter'dan #LYSTercihleriAçıklansın paylaşımları:

- Ya ben 2 senedir senin eziyetlerine katlanıyorum az fedakarlık yap bu ilişki için ve açıklama yap yeter  #LYSTercihleriAçıklansın

- #LYSTercihleriAçıklansın  tercih listesindeki üniversiteleri arayıp "istiyonuz mu aldınız mı beni" diye sormamak için zor tutuyorum kendimi

- En azından gün versinler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.