Melih Gökçek takipçileri ile tartıştı: Gezi zekalı arkadaşım...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresindeki takipçileri ile oy tartışmasına girdi. Melih Gökçek, takipçisine 'geri zekalı arkadaşım' diye hitap etti.

Melih Gökçek takipçileri ile tartıştı: Gezi zekalı arkadaşım...
17 Nisan 2017 Pazartesi 15:06

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir takipçisinin "Ankara bu seçimde sana hayır dedi sen neyin kafasını yaşıyorsun" paylaşımına sert tepki gösterdi.

Ankara'daki oylarının gerilemediğini hatta yerel seçime göre artış gösterdiğini belirten Gökçek, "Benim yerel seçimde aldığım oyla bu seçim arasında 4 puan artış var. Neyin çanı çalıyor. Artistliğe gerek yok" diye paylaşımda bulundu. Gökçek bu paylaşımına birde yerel seçim ile referandumdaki oy oranlarını gösteren resim ekledi. 

Bir paylaşım daha yapan Gökçek, takipçisine yönelik şu ifadeleri kullandı:"Gezi zekalı arkadaşım. Yerel seçimde 44.9 almışken şimdi oylar 48.85'e çıkmış. Sen neyin kafasını yaşıyorsun?"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.