Meral Akşener'in 'Başparalelci' sözüne Bahçeli'den sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı Meral Akşener'in şahsına yönelik "başparalelci" sözlerine çok sert tepki gösterdi. 

Meral Akşener'in 'Başparalelci' sözüne Bahçeli'den sert tepki
19 Nisan 2016 Salı 12:10

MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, bugün düzenlenen grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener'in kendisi için başparalelci sözüne sert tepki gösteren Devlet Bahçeli, MHP liderine başparalelci diye terbiyesizlik yapılmaz açıklamasını yaptı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Meral Akşener'in sözlerine sert tepki göstererek, "Disipline sevki kararına varırsak gereği yapılır. Bu kadar çirkin bir ifade söz konusu olamaz. İstanbul merkez olmak üzere 9 ilde çok sayıda operasyonlar yapılmakta. Bu kadar insanın bula bula başparalelcisi beni mi görmüştür? Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Bu affedilemez. MHP liderine başparalelci diye terbiyesizlik yapılamaz" dedi. 

Parti içerisinde bulunan muhaliflere seslenen ve tepkisini dile getiren Devlet Bahçeli, "Ne okyanus ötesi elemanları, ne siyasi senaristler şehit yadigarı bu kutlu çatıyı uçuramayacaklardır. Allah'ın izniyle alayına yeteriz, biz başarmaya karar verdik, biz iktidara gelmeye söz verdik. Yolumuza kim çıkarsa ezip geçeriz" açıklamasında bulundu.

Dokunulmazlıklar ile ilgili değerlendirmede bulunan Devlet Bahçeli,  "İşbirlikçileri doğruca adaletin önüne çıkaralım. Suçluların yakasına yapışalım. Hatta bunları vatandaşlıktan çıkaralım" sözlerini söyleyerek, dokunulmazlıkların kaldırılmasına desteğini tam olarak gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.