Metro Arıza Yaptı, İzmir'i Çileden Çıkarttı

Dün sabah saatlerinde arıza yapan metro yüzünden İzmir istasyonlarında kargaşa meydana geldi. Arıza yüzünden işine ve okuluna yetişemeyen İzmirliler, isyan etti.

Metro Arıza Yaptı, İzmir'i Çileden Çıkarttı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Türkiye'nin en kalabalık üçüncü şehri olan İzmir'de trafik okulların açılmasıyla birlikte, oldukça yoğun bir hal aldı. Metronun arıza yapması üzerine çileden çıkan İzmirliler, sosyal medyada seslerini duyurdu.

Dün sabah saatlerinde Fahrettin Altay yönüne giden doğru giden trende kompresör arızası meydana geldi. Arıza yüzünden yolcular uzun süre bekledi ve istasyonda yığılmalar gerçekleşti. Pek çok kişi işine ve okuluna geç kalırken yolcular Twitter hesaplarından şikayetlerini dile getirdi.

Arıza yüzünden Evka 3 ve Fahrettin Altay arasında seferler çift yönlü olarak durdu. Seferler 15 dakikalığına durmasına rağmen yaşanan yığılma yüzünden yolcu akışı uzun süre aksadı. Normal şartlarda Hatay'da Çankaya'ya 7 dakikada giden yoolcuların, Çankaya'ya ulaşması 1 saat sürdü. Konak'ta İstasyonu ise diğer istasyonlardan daha kalabalık olunca yolcular dışarı çıkartılmak zorunda kalındı.

İzmir Metro A,Ş ise Twitter hesabından yaşanan gecikme nedeniyle "Özür diliyoruz" mesajı verdi. 


Etiketler; #İzmir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.