Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk Türkiye'ye döndü

Müebbet hapse çarptırılan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, "yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına" hükmü nedeniyle Türkiye'ye döndü

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk Türkiye'ye döndü
23 Ekim 2016 Pazar 09:19

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, Türkiye'ye döndü. Hakkında müebbet hapis cezası için "yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına" hükmetmesinin ardından Türkiye'ye dönüş yapan Öztürk, yaklaşık olarak 2.5 yıldır Gürcistan'daydı.

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesinin, "tasarlayarak öldürme" suçundan dolayı hakkında kesinleşen müebbet hapis cezasıyla ilgili "yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına" hükmetmesinin yurda dönen Öztürk, memleketi Samsun'un Ayvacık içesindeki Balahur köyüne gitti. Ölen babası için mevlit okutan Ötürk, çocuklara harçlık dağıttı.

Öztürk, TFF 1. Lig'de bulunan Samsunspor'un yarın sahasında Altınordu ile oynayacağı maçı izleyedikten sonra İstanbul'a döneceğini açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.