MHP'de toplu istifa! İl başkanı ile beraber 300 partili...

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Oğuz Sever ve beraberindeki 300’e yakın kişi MHP'den istifa ettiğini açıkladı.

MHP'de toplu istifa! İl başkanı ile beraber 300 partili...
23 Ağustos 2017 Çarşamba 16:25

Eskişehir’de MHP eski İl Başkanı Oğuz Sever ve beraberindeki 300’e yakın kişi topluca partiden istifa etti.

İstifa ile ilgili Odunpazarı Balkan Evi’nde basın açıklamasında bulunan MHP eski İl Başkanı Oğuz Sever ve beraberindekiler Meral Akşener’in partisine geçeceğini söyledi.

Oğuz Sever, şunları söyledi:

"MHP’deki siyaset geçmişimiz Alparslan Türkeş’in genel başkan olduğu yıllardan başlamaktadır. Biz Sayın Meral Akşener’in başlattığı bu yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir vazife sayıyoruz. Bilinsin ki bu mücadele milletin talebiyle ortaya çıkmıştır. MHP’de kalmayı tercih eden ülküdaşlarımızın tercihlerine saygı duyuyoruz. Sayın Meral Akşener ile birlikte ülkemiz ve milletimiz için bayrağı en yükseğe ve ileriye taşımaya devam edeceğiz. Meral Akşener’in yol arkadaşı olarak gerilmiş bir ok gibi hedefe varmaya hazırız. Yolumuz hak ve hakikat yoludur. Yeni partimizin ülkemize, milletimize, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum."


Etiketler; #MHP #istifa
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.