Minür Özkul'un binasında yangın paniği

Usta oyuncu Münir Özkul'un binasında çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tüpgazın sızması nedeniyle çıkan yangın söndürüldü. Münir Özkul'un sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Minür Özkul'un binasında yangın paniği
26 Ekim 2016 Çarşamba 12:27

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından biri olan Münir Özkul'un binasında yangın çıktı. Sağlık sorunları nedeniyle evde tedavi görev usta oyuncu Özkul'un bulunduğu kata yangının sıçramamasından dolayı etkilenmediği öğrenildi.

Saat 09.00 da Ferdi Atuner’in dairesinde tüpgaz borusunun sızıntı yapması nedeniyle çıkan yangında  tüpgazı yapma girişiminde bulunan Ferdi Atuner'in tiyatro sanatçısı eşi Asime Atuner’in elleri ve saçları yandı. Bina görevlisi Mehmet Kaya yangına hemen müdahale ederek söndürdü. Kısa süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

Münir Özkul'un sağlık durumu nasıl?

Asime Atuner ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırılırken Münir Özkul’un kızı Güner Özkul babasının sağlık durumu hakkında, “Stabil diyoruz. Bir değişiklik yok. Tabi ki daha iyiye gitmeyecek, ama daha kötü olmaması için uğraşıyoruz” diye konuştu.


Etiketler; #Minür Özkul
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.