Mutlu Kaya'dan Şok İtiraflar !

Sesi Çok Güzel yarışmasında ün kazanan Mutlu Kaya, uğradığı silahlı saldırının faili eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Mutlu Kaya'dan Şok İtiraflar !
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Komada 38 gün kalan Mutlu, Sibel Can’dan nefret ettiğini ve Sibel Cana karşı bu hisleri taşıyan Mutlu kaya, bu zor zamanlarında ona destek olan kişinin  İbrahim Tatlıses olduğu gerçeği ortaya çıktı.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde bir süre önce fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses, Mutlu Kaya ile görüşmüştü. İbrahim Tatlıses’in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf büyük  ilgi uyandırdı. İkisininde kalleşliğe uğradığını ve birbirinden iki değerli  insan, biri Mutlu diğeri  ise İbrahim Tatlıses. İkisi de çok mutlu. Şeytana uyup bunu yapanlar  mutlu mu şimdi? Mutlu Kaya’ya sen hoş geldin, Allah’tan sana  sağlık dilerim notunu paylaşmıştı.

İbrahim Tatlıses kadar yardım sever olan eski eşi Derya Tuna’da Mutluya bu kötü gönünde destek verdi.

Yardım ediyorum yalanlarıyla insanın gözünü boyamaya çalışan yardım sever Sibel Can Muylu’yu neden ziyaret etmedi! Sorusu sosyal medya da büyük ilgi uyandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.