Nalan Apa İstifa Etmek Zorunda Kaldı !!!

Ak parti den tepki çeken bir atama olarak gündemden düşmeyen Nalan Apa kimdir, Nalan Apa Mevlüt çavuşoğlu'na twitterdan hakaret etti mi?, Turizm Bakanı'nın atadığı Nalan Apa İstifa Etmek Zorunda Kaldı !!!Ak Parti Tarafından Atanan Nalan Apa'nın Dikkat Çeken Paylaşımı!!!, Turizm Ajansı'nın Genel Müdürlüğü görevine getirilen Nalan Apa dan Ak parti ve yöneticilere son derece ağır eleştiri twitteri attı,

Nalan Apa İstifa Etmek Zorunda Kaldı !!!
Admin
Admin
27 Ağustos 2019 Salı 04:04

Nalan Apa İstifa Etmek Zorunda Kaldı !!!

Geçtiğimiz Günlerde Turizm Ajansı'nın Genel Müdürlüğü görevine atanan Nalan Apa, eski tweet'lerinin ortaya çıkması nedeniyle hesabını kapatmış fakat bizlerin gözünden kaçmamıştı.

Nalan Apa'nın tepki çeken paylaşımları

Geçtiğimiz Günlerde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, büyük bir krizle göreve başladı.

Geçtiğimiz Günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından dikkat çeken bir atama yapıldı ve  genel müdürlük görevine atanan  Nalan Apa'nın, AK Parti hükümetine ve Ak partili ismlere karşi nefret dolu tweet'leri ortaya çıkmıştı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA HAKARET VAR

2013 yılında paylaşıma attığı twitte Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yönelik hakaret dolu bir tweet attığı tespit edilmiş olan  Nalan Apa'nın, Gezi olaylarında da oldukça sert paylaşımlar yaptığıda dikkatimizden kaçmayarak ortaya çıkması için elimizden geleni yapmıştık.

AK Parti'nin üst düzey isimleri ve Ak ;Partinin Alt tabanı tarafından tepkiyle karşılanan bu atama, yeni bir tartışmanın tweet'ini ateşledi.

Ak parti bu tür kişileri bırakıp ta ne zaman kendisine destekleyenlere sahip çıkacak merak konusu oldu 

Beklenen İstifa Haberi Geldi ve Nalan Apa atanmış Olduğu görevden İstifa Etti

SOSYAL MEDYANIN GÜCÜ İŞTE TAM OLARAK BUDUR.

SESİMİZİ DUYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER


Turizm Bakanı'nın Turizm Ajansı'nın Genel Müdürlüğüne atadığı dilekçe bile yazmayı bilmeyen
Nalan Apa, günlerdir gündemden düşmeyen tepkilerin ardından istifa etti!


Turizm Ajansı'nın Genel Müdürlüğü görevine atanan Nalan Apa, eski tweet'lerinin ortaya çıkması sonrası gelen tepkilerin ardından "kamuoyu açıklaması" tarzında bir istifa dilekçesini verdi. Apa'nın dilekçe yazmayı bile bilmemesi yine dikkatlerden kaçmadı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın girişimleriyle kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın genel müdürlük koltuğuna atanan Nalan Apa'nın, gündemden düşmeyen paylaşımları ve  tepkilerin yükselmesine neden oldu.

"Kişisel nedenlerle affımı istiyorum"
Gündemden düşmeyen paylaşımları ve Tepkiler sonrasında Bakanlık, harekete geçerek, Nalan Apa'nın geçmişte attığı tweetler'den dolayı istifasını aldı. Apa, istifa dilekçesinde, "...görevden kişisel nedenlerle affımı istediğimi Yönetim Kurulu'na bildirmiş bulunuyorum." ifadelerine yer verdi


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.