Niğde'de FETÖ soruşturması; 20 MEB personeli gözaltına alındı

Niğde'de FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında terör örgütü ile bağlantısı tespit edilen ve içlerinde öğretmenlerinde bulunduğu 20 MEB personeli gözaltına alındı. 

Niğde'de FETÖ soruşturması; 20 MEB personeli gözaltına alındı
16 Ağustos 2016 Salı 16:59

Fettullahçı Terör Örgütüne yöenlik soruşturmalar ve gözaltılar devam ediyor. MEB'e bağlı eğitim kurumlarında görev yapan ve FETÖ ile ilişkisi bulunduğu belirlenen meb personelleri gözaltına alınıyor. Son olarak Niğde'de FETÖ'ye ilişkin soruşturma kapsamında 20 MEB personlei gözaltına alındı. Gözaltına alınanların içlerinde öğretmenlerinde olduğu belirtiliyor. 

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli 20 personelin gözaltına alındığı belirtildi. İçlerinde öğretmenlerinde bulunduğu 20 kişinin evine güvenlik güçleri operasyon düzenledi ve gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.