Nüfus müdürlükleri KPSS nöbetinde olacak

Hafta sonu yapılacak 2016 Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için İstanbul'da tüm nüfus müdürlükleri açık tutulacak.

Nüfus müdürlükleri KPSS nöbetinde olacak
18 Kasım 2016 Cuma 12:32

2016 Ortaöğretim KPSS adayları için heyecanlı bekleyiş bu hafta sonu sona eriyor. İstanbul Valiliği, hafta sonu yapılacak 2016 Ortaöğretim KPSS için bir açıklama yaptı. Buna göre, İstanbul'da hafta sonu yapılacak 2016 Ortaöğretim KPSS için kentteki tüm nüfus müdürlükleri açık tutulacak. 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 20 Kasım Pazar günü adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kimliklerinin kayıp, çalıntı ya da unutulma ihtimalleri göz önünde tutularak tüm ilçelerde nüfus müdürlüklerinin açık tutulması kararı alındı. 

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"2016 Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 20.11.2016 tarihinde yapılacaktır.
Sınav günü adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kimliklerinin kayıp, çalıntı ya da unutulma ihtimalleri göz önünde tutularak ilimiz genelindeki tüm ilçelerde nüfus müdürlüklerinin açık tutulması kararı alınmıştır.

Adaylar, ikametgâh adreslerinin kayıtlı olduğu ilçeye bakılmaksızın sınav yerlerine ya da bulundukları muhite en yakın ilçe nüfus müdürlüklerinden 07:00 - 10:15 saatleri arası sınav giriş belgelerini ibraz ederek hizmet alabileceklerdir.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kamuoyunun bilgilerine duyurulur."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.