Öğretmen ve polislere FETÖ operasyonu: 60 gözaltı

Antalya'daki FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 80 öğretmen, polis ve esnaftan 60'ı gözaltına alındı.

Öğretmen ve polislere FETÖ operasyonu: 60 gözaltı
06 Aralık 2016 Salı 18:33

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 80 öğretmen, polis ve esnaftan 60'ı gözaltına alındı.

Operasyonda, FETÖ/PDY üyesi oldukları gerekçesiyle 60 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda flash bellek, hard disk, çeşitli dokümanlar, dijital materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin haberleşmek için 'Bylock' yazışma programı kullandıkları tespit edildi.

Şüpheliler, sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, operasyon kapsamasında 20 kişinin daha arandığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.