Öğretmenlere Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 70 gözaltı

Ankara merkezli 12 ilde FETÖ'nün öğretmen yapılanmasına operasyon başlatıldı. Operasyonlar kapsamında 70 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Öğretmenlere Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 70 gözaltı
26 Ocak 2018 Cuma 14:17

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara merkezli 12 ilde KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 27'si ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 70 öğretmen hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyonla ilgili yazılı açıklamasında; "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 27'si ByLock kullanıcısı toplam 70 öğretmen hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemleri Ankara ve 11 ilde devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Operasyonun, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yürütüldüğü ve şu ana kadar 29 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.