ÖSYM'ye bir süredir erişim sağlanamıyor

ÖSYM'nin ana sayfasına bir süredir erişim sağlanamıyor. Detaylar haberimizde;

ÖSYM'ye bir süredir erişim sağlanamıyor
05 Aralık 2016 Pazartesi 14:24

ÖSYM'nin resmi sitesi ana sayfası üzerinden erişim bir süredir sağlanamıyor. Erişimin neden sağlanamadığı merak konusu olurken, www.osym.gov.tr adresinde bilgi olarak ise ''Uygulama şu an isteğinize cevap vermiyor!'' yazısı karşılıyor. Bu durum bir süredir devam ederken ais'de herhangi bir sorun bulunmuyor.

Bir çok kişi sosyal medya üzerinden ÖSYM'nin sitesine ulaşımın sağlanamdığı konusunda çeşitli fikirleri tartışırken henüz yetkilier tarafından bir açıklama yapılmadı.

Ayrıca ÖSYM'nin osym.gov.tr adresinde dönem dönem güncelleme ve bakım çalışması yapıldığı biliniyor. Genelde ÖSYM bakım çalışması yapacağı zaman ÖSYM'nin internet sitesine şu saatler arası ulaşılamayacak, site kapalı kalacak gibi bir açıklama yapıyorken bu kez böyle bir durum söz konusu değil.

ÖSYM'nin sitesinin bir süre sonra tekrar erişime açılması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.