Özel harekata rekor başvuruya teşekkür

Emniyet Genel Müdürlüğü, 10 bin özel harekat polisi alımı için açılan başvurulara rekor başvuru geldiğini açıklayarak Twitter hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Özel harekata rekor başvuruya teşekkür
16 Kasım 2016 Çarşamba 19:17

Güvenlik Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, özel harekat polisi olarak yetiştirilmek üzere Polis Akademisi göre 10 bin kişilik kontenjan belirlendiği ve bunun için başvuruların 2-14 Kasım tarihlerinde alındığı belirtildi.

Tatbik süresi zarfında, 285 bin kişinin tatbik yaptığı ifade edildi.

Özel harekat polisi alımına vatandaşların rekor sayıda başvuruda bulunması sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü de Twitter hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Açıklamada, vatandaşların özel harekat polisliğine göstermiş olduğu ilgiyle Emniyet Teşkilatının yanına olduğunu bir defa daha gösterdiği vurgulanarak;

“15 Temmuz gecesi, FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimine karşısında hiç hesapsızca sokaklara dökülerek ulusal iradeyle seçilmiş meşru otoritenin emrinde tahsis yapan emniyet güçlerimizle birlikte canları pahasına tüm gücüyle demokrasi mücadelesi veren Türk milleti gücünü bir defa daha tüm dünyaya göstermişti. 

Bu yoğun ilgiyle bizlerin moral ve motivasyonunu artırarak cesaretlendiren yüce milletimizin fedakar evlatlarına şükranlarımızı sunarız.” ifadeleri kullanıldı.

İşte EGM'nin vatandaşlara teşekkür mesajı;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.