Piknik sezonu açıldı - İşte önemli uyarılar

Havaların ısınmaya başlaması ile piknik sezonu da açılmış oldu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Piknik sezonu açıldı - İşte önemli uyarılar
14 Mayıs 2017 Pazar 16:14

İlkbaharın biterken yaz kendini göstermeye başladı. Havaların ısınması ile piknik sezonuda açılmış oldu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, piknik yapanlara uyarılarda bulundu.

Şuhut Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu Hafızlık  törenine katılan Eroğlu törenin ardından yaz aylarında görülen yangını  söndürmenin çok zor ve zahmetli  olduğuna işaret ederek, "Ateş yakılmasın' şeklinde bazen  yasak koyuyoruz. Bunlara riayet edilsin. Piknik yapanlar bütün çöplerini, kırdığı  şişeleri, camları toplasın. Ormanı tertemiz aldığı gibi tertemiz bıraksın.   Yangın çıktığında da Alo 177 hattına hızlıca bildirilirse seviniriz. Çünkü ne  kadar erken müdahale olursa o kadar hızlı söndürülür. İnşallah bu yıl da rahat  bir yaz geçiririz." diye konuştu.

Bugün 14 Mayıs Anneler Günü olması nedeniylede Bakan Eroğlu, "Aslında her gün Anneler  Günü. Bütün anneler, bilhassa şehitlerimizin anneleri çok önemli. Bütün hepsinin  Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Allah iki cihanda onları aziz eylesin. Anneler  başımızın tacı." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.