PKK'dan kirli oyun! Bölgedeki camilere PKK'lı imamlar

PKK ve HDP'li belediyelerin ortak çalıştığı, müftülerin hazırladığı raporda bir kez daha ortaya çıktı. HDP'li belediyelerin bölgedeki camilere PKK'nın sahte imamlarını göndererek yandaş toplamaya çalıştığı ortaya çıktı.

PKK'dan kirli oyun! Bölgedeki camilere PKK'lı imamlar
06 Şubat 2016 Cumartesi 12:56

Türkiye'nin doğusunu yakıp yıkan, orada yaşayan halka zarar veren ve zulmeden terör örgütü PKK, camileri yakıp yıkmakla kalmıyor, caminin içerisine de saldırıyor. Müftülerin hazırladığı raporda, terör örgütü PKK'ya bağlı HDP/DBP belediyelerinin bin TL'lik maaş ile camilere sahte imam atatığını açıkladı. PKK'lı imamların terör örgütüne yandaş toplamaya çalıştığı raporda yer aldı. Teröristlerin gerçek imamları tehtit ederek uzaklaştırdıkları, direnenlere ise saldırılar düzenledikleri yer belirtildi.

Müftülerin hazırladığı rapor Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e sunuldu. Görmez bölgede görev yapan imam-hatip ve müzezzinlerle bir araya gelme kararı aldı. Bölgede yaşananlar hakkında bilgi alacak olan Görmez, bölgedeki din görevlilerini dinleyerek motivasyon ve moral vermeyi amaçlanıyor.  Diyanete bağlı hiçbir din görevlisinin PKK safında yer almadığı belirtilen raporda, bölge halkının camiye gidemeselerde ezan sesini her zaman duymak istedikleri bilgisine yer verildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.