PKK işçilere saldırdı: 1 ölü, 4 yaralı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde çalışan işçilere yönelik haince terör saldırısı düzenlendi.

PKK işçilere saldırdı: 1 ölü, 4 yaralı
03 Temmuz 2017 Pazartesi 10:22

Şırnak Valiliği, Uludere Ortasu Beyaztepe üst bölgesine yol yapım çalışması yapan işçilere yapılan terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı. Şırnak-Van Karayolları şantiyesini basarak 1 çalışanı şehit eden PKK'lı 3 teröristin silahları ile birlikte ölü ele geçirildiği açıklama ile bildirildi. 

Valilik açıklamasında şunlar ifade edildi:

"Yeni Van yolu şantiyesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen ve bir şantiye çalışanımızın şehit olduğu saldırı sonrası bölgedeki bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan operasyonda, 3 bölücü terör örgütü mensubu silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Yapılan aramada; 2 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 8 AK-47 Kalaşnikof şarjörü, 1  RPG-7 roketatar, 1 roket, 4 el bombası, 1 el telsizi, 1 aksiyon kamerası, 3 şemsiye ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar kararlılıkla sürdürülmektedir."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.