PKK'lı öğretmen Erdal Tekin Sur'da öldürüldü!

Şubat ayında Diyarbakır'a Coğrafya Öğretmeni olarak atanan e daha sonrasında PKK'ya katılan Erdal Tekin, Sur'daki çatışmada öldürüldü.

PKK'lı öğretmen Erdal Tekin Sur'da öldürüldü!
02 Mart 2016 Çarşamba 08:36

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Lice Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olan Erdal Toprak, Sur'da öldürüldü. Geçen hafta Sur'da terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen PKK'lılardan birinin öğretmen olduğu öğrenildi.

'Zana Andok' kod adını kullanan Tekin'in, 2015'in şubat ayında öğretmen olarak atandığı ve mayıs itibarıyla PKK saflarına katıldığı belirlendi. 

Öğretmenliği bıraktıktan sonra bir grup öğrenciyle birlikte terör örgütüne katılan coğrafya öğretmeni Tekin'in ağustos ayına kadar maaş aldığı öğrenildi. Bu durum üzerine ihmal ile ilgili dönemin okul yöneticileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.