Referandumda görev ücretleri belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK) tarafından 16 Nisan 2017 Anayasa Değişikliği referandumunda sandık görevlilerine verilecek ücretler açıklandı.

Referandumda görev ücretleri belli oldu
20 Şubat 2017 Pazartesi 21:21

16 Nisan 2017 de yapılacak referandum seçiminde,çoğu öğretmenlerden oluşan kamu çalışanları görev alacak. Görevlilere verilecek ücretler YSK tarafından belirlendi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK) tarafından 16 Nisan 2017 Anayasa Değişikliği referandumunda   görevlilere verilecek ücretler şu şekildedir:

 Yüksek Seçim Kurulu:
Başkan ve üyeler 166 TL, 
Siyasi parti temsilcileri ve birinci derecede sorumlu görevliler (Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı) 83 TL,
İkinci derecede sorumlu görevliler (Şube Müdürü, BİM Müdürü, Ayniyat Saymanı, BİM Koordinatörü) 79 TL, 
Üçüncü derecede sorumlu görevliler (Şef, Çözümleyici, Programcı) 77 TL, 
Dördüncü derecede sorumlu görevliler (Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, Memur) 74 TL,
Şoförler, 68 TL, 
Hizmetliler 63 TL 

İl ve İlçe Seçim Kurulları: 

Başkanlar ve il seçim kurulları üyeleri 83 TL, 
İlçe seçim kurulları üyeleri 68 TL, 
Seçmen kütük bürosu müdürleri 79 TL, 
Seçmen kütük bürosu zabıt katipleri 74 TL, 
Seçmen kütük bürosu hizmetlileri 68 TL, 
Askı yeri görevlileri 63 TL,
Memurlar 63 TL, 
Şoförler 63 TL, 
Hizmetliler 63 TL 

Sandık Kurulları: 

Başkan 77 TL, 
Üye 68 TL, 
Bina sorumluları 77 TL olacak.

OY VERME SAATLERİ

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulmasında, oy verme süresinin başlangıç ve bitiş saatleri;

Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis İllerinde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 07.00 - 16.00 olarak

Yukarıda adları yazılı illerin dışında kalan diğer illerde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 08.00 - 17.00 olarak belirlenmiştir.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.