Reina saldırganı yakalandı, işte ilk fotoğrafı

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kişiyi öldüren terörist Abdulgadir Masharipov Emniyet ekiplerince İstanbul Esenyurt'ta bir siteye düzenlenen operasyonla yakalandı.

Reina saldırganı yakalandı, işte ilk fotoğrafı
17 Ocak 2017 Salı 01:25

İstanbul Ortaköy'de bulunan ünlü gece kulübü Reina'ya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen teröristin kimliği belli oldu. 39 kişi yaşamını yitirdiği saldırıda kaçan terörist yakalandı. Özbek asıllı terörist Abdülgadir Masharipov, İstanbul Esenyurt'ta bir siteye düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Kırgız kökenli olan arkadaşının evinde yakalandığı belirtilen teröristin ilk fotoğrafları yayınlandı. 

5 GÖZALTI

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda şüpheli Abdülgadir Masharipov ile 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'ne götürüldü. Öte yandan örgütün diğer hücrelerine yönelik de eş zamanlı operasyonların sürdüğü öğrenildi.

BAŞAKŞEHİR’DE DE KALMIŞ

Teröristin saldırıdan önce 3 gün Başakşehir Bahçekent’te bir hücre evinde kaldığı da polis tarafından belirlendi. Teröristin, saldırıdan önce Bahçekent’te bir markette alışveriş yaptığı ve parasının üstünü istediği anlaşıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.