Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan CHP açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ziyaret sonrasında açıklama yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan CHP açıklaması
23 Nisan 2018 Pazartesi 12:07

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'nde erken seçime yönelik görüşme yaptı. 24 Haziran 2018'de yapılacak seçim, cumhurbaşkanı adayı ve ittifak konularının konuşduğu görüşme 11.00'da sona erdi.

Ortak bir basın açıklamasında Karamollaoğlu, "Seçime daha olumlu atmosferde girebilmek için bir takım adımlarımız oluyor. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarıyla güzel bir görüşme yaptık. Bu görüşmelerimiz haftaiçinde bir takım neticelerin doğmasına vesile olacak. Bu sıkışık dönemde biz baskın seçim dedik, bazıları hem seçime hazırsınız, hem baskın diyorsunuz diyorlar. Kastettiğim iki ayağımızı bir pabuca soktular. Ceketinizi bile evden alıp çıkarken bile 15 20 dakikada yapmak var. 2-3 dakikada çıkmak var. İktidar bu fırsatı vermedi, kurumları zorluyor. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarını tebrik ettim. Potansiyeli olan bir İYİ Parti seçime girememe riski ile karşı karşıya kalacaktı. Oy verecek olan vatandaş, oy verme hakkını kullanacak başka bir şey yapmayacak ki. Bundan dolayı şuanda temelde kendi partilerimizin menfaatlerinden çok ülkemizin geleceği için güçbirliği, dirsek temasına ihtiyaç gördük."dedi.

Kılıçdaroğlu ise "Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarıyla verimli toplantı gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanın dediği gibi hepimiz heyecanlıyız. Heyecan güzel bir şey. 25 Haziran'a gülen bir Türkiye ile uyanacağız. Siyasi bir iktidarın, bir partiyi seçime sokmamak için özel bir çaba harcaması bizim içimize sindirebileceğimiz bir şey değil. Önümüzdeki seçimler bieysel seçimler değildir. Bir, iki parti sorunu değil, Türkiye sorunudur. Saadet Partisi'nin attığı adımlar son derece değerli adımlardır." diye konuştu. 

"Abdullah Gül'ün ortak adaylığı söz konusu mu?" sorusuna Karamollaoğlu, "Sizin o sorularınız bu haftasonuna doğru cevap bulacaktır." diye yanıt verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 6 yıl önce
Siyasi etik ve duruş hak getire...
Avatar
Yavuz - 6 yıl önce
Bu görüşmeler milli görüş adına mı yapılıyor? Çok yazık.