SADED'den Sivil Anayasa ve Halk Oylaması konferansı

SADED tarafından düzenlenen Sivil Anayasa ve Halk Oylaması Konferansı, Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in katılımı ile Keçiören Estergon Kalesi'nde düzenlenecek.

SADED'den Sivil Anayasa ve Halk Oylaması konferansı
15 Şubat 2017 Çarşamba 20:10

Stratjik Akıl ve Düşünce Eğitim Derneği (SADED) tarafından, Sivil Anayasa ve Halk Oylaması Konferansı düzenlenecek. SADED Başkanı İlhan Eranıl'ın başkanlığında ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in konuşmacı olarak katılacağı konferans, Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Estergon Kalesi'nde gerçekleştirilecek. 

16 Şubat 2017 Perşembe günü saat 19.30'da başlayacak Sivil Anayasa ve Halk Oylaması isimli konferans Estergon Kalesi'nde yapılacak. Yarın gerçekleştirilecek konferansa tüm vatandaşlar davet edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Ertuğrul - 7 yıl önce
SADED Geleceğe not düşen programlarına devam ediyor