SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl'dan Büyük Medeniyet Çıkışı

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, SADED'in 8 Aralık 2016 Perşembe günü düzenlediği ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'nun konuk olarak teşrif ettiği 'Medeniyet Coğrafyamızda Bizi Bekleyen Engeller' konulu konferansta konuştu.

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl'dan Büyük Medeniyet Çıkışı
08 Aralık 2016 Perşembe 21:10

Stratejik Akıl ve Düşünce  Eğitimi Derneği'nin (SADED) 08 Aralık 2016 Perşembe günü düzenlediği 'Medeniyet Coğrafyasında Bizi Bekleyen Engeller' konulu konferansın açılış konuşmasını Genel Başkan İlhan Eranıl yaptı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Yalçın Topçu'nun konuk olarak katıldığı konferansta konuşan Genel Başkan İlhan Eranıl, medeniyet buhranına değindi.

Ülkemizin ve Coğrafyamızın ateş çemberine döndüğü böyle bir zamanda, SADED'in misyonu daha da önemli hale gelmiştir. Yeni medeniyet oluşumunun yalnızca siyasilerin değil, sivil toplum  kuruluşlarının da görevi olduğunu belirten SADED Genel Başknaı İlhan Eranıl, SADED'in bu mücadelede, her zaman iyinin,doğrunun, haklının ve Hakkın yanında olduğunu belirtti. 

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, "Nasıl ki Fatih Sultan Mehmed İstanbul'u feth ederken, yalnızlıktan şikayet ettiğinde arkasından ona destek olan Akşemseddinler yetişmişse, bugün de SADED, Hak yolunda yalnızca mücadele ettiğini söyleyenlerin arkasındadır, yanındadır" dedi. 

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, "Medeniyet Tasavvurumuzda, statejinin, aklın, düşüncenin ve bunları eğitiminin bu ana kadar ihmal edildiğini belirterek, İşte bu eksiği kapatmak için SADED'e ihtiyaç vardır" diyerek konuşmasını bitirdi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Eğitim sistemimiz yerli ve milli olmalıdır.
Avatar
akif - 8 yıl önce
yerli, milli ve kendi kültürümüze uygun yeni bir modellemeye ihtiyaç var.