Şahika Ercümen, 30 Ağustos için su altında Türk Bayrağı açtı

Serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, milli takım arkadaşı Selahattin Akın ile birlikte su altında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için Türk bayrağı açtı.

Şahika Ercümen, 30 Ağustos için su altında Türk Bayrağı açtı
30 Ağustos 2016 Salı 09:54

Serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen, 30 Ağustos Zafer Bayramı için antrenman sırasında su altında Türk bayrağı açtı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 100 metreye dalarak dünya rekoru denemesi yapmak istediğini ama yakın zamandaki şampiyona için yapamadığını dile getiren Ercümen açıklamalarda bulundu.

Antalya'nın Kaş ilçesinde antrenmanlarını yapan serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen ile birlikte dalış yapan Anemon Dalış Teknesi'ndeki milli takım arkadaşı Selahattin Akın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı su altında Türk Bayrağı açarak kutladı. Dünya Dalış Şampiyonası'nda performans sergilemek için çalışmalarına ara vermeden devam eden Ercümen, "Dünya rekoru denemesinde nefesimi vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz için tutacağım. Ana sponsorumuzun desteği ile 100 şehit çocuğuna maddi ve manevi destek sağlayacağız." diye konuştu.



 


Etiketler; #30 ağustos
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Helal sana Şahika.